top of page
9-1-seier for Urædd J16 II mot Borg

08.02.2015

Hjem / Talent

Kvalifiseringen for årets Norgesmesterskap i J16-klassen startet i dag. I denne aktuelle kretsen er kvalifiseringen delt opp i to avdelinger, og Urædd har et lag i hver av dem. I avdeling B hadde Urædd J16 II i dag kamp mot Borg, og det endte med en 9-1-seier for laget i sort.

Skienslaget hang godt med den første halvtimen, og det var de som startet målfesten på Kjølnes. Fire og et halvt minutt ut i kampen, brukte Borgs angriper sin fart og sendte laget opp i ledelsen. Urædd var ikke ufarlig i den første halvtimen, og kom til mange gode løp på sin høyre kant; men var dessverre ikke giftige nok i avslutningene av angrepene. Den fortjente utlikningen kom omsider etter tjuefem minutter, og det var igjen et godt løp på høyrekanten og enkel avslutning i åpent mål.

Og det var derfra og inn at det ble Urædd-dominans. Pauseresultatet ble 2-1, men det kunne vært både 3-1 og 4-1 til pause.

Andreomgangen fortsatte der første slapp. Bare ett og et halvt minutt ut i den andre omgangen så stod det 3-1 etter et fint langskudd. En kombinasjon av dårlig kommunikasjon og bestemthet, gjorde at en av Urædds angripere bare kunne snappe ballen i en tilsynelatende grei forsvarsoppgave og det stod 4-1 før fem minutter hadde gått. Borg nesten aldri nærheten av å komme til noe målsjanse i den andre omgangen. Og det stod altså til slutt 9-1 i målprotokollen da dommeren blåste av kampen.

9-1 ('82) Urædd

Det ble med andre ord en meget god start for Urædd J16 II på sin vei til Norgemesterskapet. Neste kamp for dette laget i konkurransen er mot Notodden. Kampen spilles borte og har kampstart klokken 1930. I avdeling A har Urædd J16 I sin første kamp førstkommende tirsdag, og da er det Fossum som er verter. Kampstart i denne kampen er klokken 1900.