top of page
Fin høststart for J16-lagene

18.08.2015

Hjem / Talent

Etter en fin sommer med både vel gjennomført Dana Cup og rent bord på Fjordline Cup, så var Urædds J16-lag igang med høstsesongen.

Urædd J16-1 tok en fin 4-2-seier mot Stathelle i sin første Interkrets-kamp igår aften, etter tre nettkjenninger av spisstalentet Martine Rambekk og en fra Mariette Riis Bergene.

Urædd J16-1 spilte med følgende femten spillere:

Jana Jensen - Mina Charlotte Böhme, Marichen Kittilsen, Idunn O.G. Vanebo, Bettina Evjen - Charlotte Brekka, Marthe Lindahl Elseth, Malene F. Sørensen, Hedda Holtar Mathiesen - Martine Rambekk, Mariette Riis Bergene.

Ina Hernholm, Sunniva Stølan, Malene Ananda Holmen og Tabita Esthera Durlea kom inn som innbyttere.

Idag tok Urædd J16-2 imot Storm 2 på gressmatten på Kjølnes til kamp i 1. divisjon-J16. På papiret to jevngode lag.

Det var hjemmelaget som fikk den beste starten i kampen, og var flere ganger nære på å gå opp i ledelsen. Urædds bakre rekker hadde relativt god kontroll på det Storm 2 kom med. Det var ikke ufortjent at det var de sortkledde som fikk kampens første nettkjenning. En ball kom trillende inn mot sekstenmeteren, og gjestenes målvakt burde ha god kontroll da den nærmet seg dørlinjen. Men Urædds Nora Forsmo presset målvakten nok til at hun mistet den, og fikk etterhvert sendt ballen videre til Sunniva Stølan som enkelt setter ballen i det åpne målet. 1-0-målet etter tjuefire minutter sto seg til pausen.

Gjestene fra Storm 2 kom best ut av startblokken i andreomgang. DÃ¥rlig press og enkle balltap gjorde at Storm 2 kom til muligheter til utlikning. Men det var likevel Urædd som fikk omgangens første mÃ¥l. Godt løp av Emilie Arlie Waage sendte ballen tilnærmet førtifem mot Stølan, som med venstrefoten øker Urædds ledelse til 2-0 etter femtien minutter. Syv minutter sender en Storm-spiller avgÃ¥rde et skudd som mÃ¥lvakt, Sandra Gule, normalt burde ha tatt. Gule bommer pÃ¥ ballen og den ruller under henne  og over mÃ¥lstreken til redusering, 2-1.

Stølans spissmakker, Iracema Pinhero, var meget aktiv under dagens kamp og fikk etter syttifem minutter lønn for innsatsen. Pinhero brukte sin fart og brukte Storm-målvakten som rundingskjegle, og satt enkelt inn 3-1. Fire minutter senere så var Pinhero på plass nok en gang, da hun får en perfekt slått gjennombruddspasning fra Nicole E. Nilsen og dermed 4-1. Storm 2 fikk en ny redusering, 4-2, ved et hjørnespark; men da var det bare sekunder før kamplederen blåste av kampen. Urædd J16-2 vant fortjent 4-2!

Urædd J16-2 spilte med disse seksten:

Sandra Gule - Jenny Lunde, Mina Charlotte Böhme, Malene Ananda Holmen, Fredrikke Sølverød - Emilie Arlie Waage, Ina Hernholm, Nora Ellingsberg, Nora Forsmo - Sunniva Stølan, Iracema Pinhero

Anna Sofie Botnen, Malene Halvorsen, Sara Ahlbom, Nicole E. Nilsen og Emma Nesland kom inn som innbyttere.

Neste kamp for J16-1 er Interkrets-oppgjøret hjemme mot Langesund, tirsdag 25. august og har kampstart klokken 1900. For J16-2 er neste kamp borte mot Storm 1, og den kampen spilles mandag 31. august og blåses igang klokken 1730.