top of page

Norgesmesterskapet over for J19-laget

Urædds J19-lag spilte idag mot Stabæk i den andre runden i Norgesmesterskapet. Hjemmelaget stilte med flere a-lagsspillere fra start, men som på grunn av morgendagens seriekamp mot Fart, ble spart i brorparten av den andre omgangen. Gjestene fra Bærum var sterke og meget velspilt, og hjemmelaget hadde i perioder problemer med å få tak i ballen. Men likevel det var også en jevn første omgang. Det var hjemmelaget som først fikk ballen i buret, ved heading av Thyra Stavrum-Tång på et hjørnespark rundt halvveis i omgangen. Det gikk mot ledelse til pausen, da det dessverre skjedde en glipp i forsvaret i omgangens siste minutt og bortelaget utliknet.

Urædd startet den andre omgangen med de samme elleve som startet kampen. Men etterhvert som a-lagsspillerne ble byttet ut så begynte banespillet å gå i gjestenes favør og de tok mer over. De tok ledelsen med to mål litt over halvveis i omgangen og de fikk inn sin fjerde på slutten av kampen. Sluttresultat ble til slutt 1-4, og Norgesmesterskapet er over for Urædds J19-lag.