top of page

12-0-seier og tabelledelse for Urædd 2

Urædds rekrutter fikk en perfekt start på sin høstsesong med sin solide 7-1-seier borte mot Drangedal, og samtidig endte toppoppgjøret mellom Lier og Barkåker uavgjort. Barkåker vant sin hjemmekamp oppskriftsmessig med hele 8-2 mot Drangedal igår, og tok da over tabelledelsen i avdelingen. Urædd 2 ville med seier hjemme mot Holmestrand ta over den ledelsen med ett poeng. Sist gang disse lagene møttes endte kampen med en 8-1-seier.

Etter meget om-og-men og diskusjoner med enkelte sjeler friidrettsavdelingen, så ble kampen til slutt satt igang på en småhumpete gressmatte foran klubbhuset. Og som i forrige oppgjør så var det en smårotete start på omgangen. Gjestene fra Holmestrand kunne likegodt ha gått opp i ledelsen et par ganger i løpet av de første ti minuttene. Underlaget må muligens ha noe av skylden. Men der Holmestrand var ineffektive, var Urædd effektive! Etter femten minutter spilt, så kriger Jenny Holtar Mathiesen frem foran mål og sparker Urædd opp i ledelsen 1-0. Mathiesen var nok en gang på plass og driblet seg igjennom Holmestrand-forsvaret og økte til 2-0 etter tjueto minutter. Vel to minutter senere så kunne Stine Thon endelig notere seg første mål for sesongen, da hun økte Urædds ledelse til 3-0. Etterhvert rant målene inn bak Holmestrand-målvakten. Holmestrand bestemte seg for å gå høyt, og dermed gav det masse av plass i bakrommet. Mathiesen utnyttet dette og økte til 4-0 etter trettiseks minutter. Mathiesens spissmakker, Sandra Birkeland Preus, ville også være med på moroa og økte til både 5-0 og 6-0. Og rett før pausen så var Mathiesen nok en gang på plass for sin fjerde nettkjenning og 7-0.

Urædd gikk ut i andre med mål om å doble den ledelsen, hvis ikke minst få tosifret. Det startet fint fire minutter ut i omgangen. Synne Lyng som ble flyttet opp i banen etter pausen, sendte avgårde et skudd som Holmestrand-målvakten ikke hadde sjanse på og 8-0. Men etter dette målet, så kom det et par perioder hvor det målmessig stanget ut litt; og målene kom sjeldnere. Sandra Andresen Vale økte til 9-0 etter drøye timen spilt. I det åttifjerde så stod det endelig tosifret, da Lyng header ballen inn via aluminiumen på et godt slått hjørnespark av Ingvild Marie Guddal. I løpet av kampens tre siste minutter økte Preus til 11-0 og 12-0; noe som ble sluttresultatet.

Det kunne absolutt ha vært flere mål, men siste lille presisjon manglet i de øyeblikkene.

Men det tross starten og den siste lille presisjonen som manglet, så var det en god gjennomført kamp. En god gjennomført kamp med mange mål er noe som de skal ta med seg videre til neste kamp hvor motstanden er meget tøffere enn det de møtte idag.

Urædd 2 spilte med dette laget:

Pia Marlen Larsen - Hedda Myra Olsen, Nora Jensen, Synne Lyng, Hanne Alsaker Mathiesen ('46 Hedda Sophie Ulve) - Kristine Støkke, Amalie Snøløs ('46 Ingvild Marie Guddal), Stine Thon, Marit Eide ('46 Sandra Andresen Vale) - Jenny Holtar Mathiesen, Sandra Birkeland Preus

Urædd 2s neste kamp er bare en Flo-pasning unna, da det er Tollnes som er motstander. I forrige oppgjør var det en straffescoring på slutten av kampen som sikret tre poeng. Det er spådd et tett og jevnt oppgjør på Tollnes Kunstgress. Kampen spilles søndag 23. august, og har kampstart klokken 1900.