top of page

Lagene Urædd møter neste år

Som vi alle vet, så rykket begge lagene til Urædd Fotball Kvinner opp denne sesongen, og vi ser frem mot en meget spennende, innholdsrik og morsom 2016-sesong.

Medkila sikret for noen dager siden fortsatt Toppserie-spill i Harstad, etter at de var overlegne mot Grand Bodø i kvalifiseringen.

Det var knyttet spenning til hvordan avdelingene i 2. divisjon ville se ut. Spesielt for avdelingene på Østlandet. Som kanskje noen har fått med seg, så kom avdeling 1 opp i en spesiell situasjon. Avdelingen bestod omtrent bare av andrelag, og de ikke kunne rykke opp. Avdelingen ble vunnet av Vålerenga Fotballs andrelag, foran LSK Kvinners andrelag og Raufoss. Sistnenvte rykket direkte opp. Skeid var neste lag som kunne fått muligheten til å være med i en kvalifiseringsrunde, men laget lå under nedrykkstreken og NFF avgjorde at nedrykk kom først; og dermed røk muligheten for kvalifisering for Skeid.

Med dette friskt i minne så har NFF fordelt andrelagene 50/50 på avdeling 1 og avdeling Sør.

Urædds rekrutter skal spille i avdeling Sør, og skal møte disse lagene:

Stabæk Fotball 2

Røa Fotball 2

Grei Kvinner Elite 2

Øvrevoll/Hosle 2

Lyngdal

Gimletroll

Nanset

Pors Grenland

Snøgg

Skarphedin

Fossum

Urædds A-lag skal få bryne seg på disse lagene:

LSK Kvinner

Avaldsnes

Stabæk Fotball

Røa Fotball

Vålerenga Fotball

Klepp

Kolbotn

Trondhjems-Ørn

Sandviken

Arna-Bjørnar

Medkila

Vi gleder oss! Men før den tid så stiller Urædd med fire lag (to fra A-laget og to fra rekruttlaget) i årets utgave av TM Five A'Side. For et av lagene, så starter turneringen i morgen fredag. Vi vil komme med et referat av turneringen lørdag aften.


bottom of page